Terugbetaal- en Retourneringsbeleid

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wil zenden. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de melding dient uw bestelling binnen 14 dagen retour gezonden te worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze helaas niet terug nemen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Terugsturen van producten

Wanneer het product aan bovenstaande beschreven eisen voldoet, kunt u het product naar het volgend adres terug sturen.

MOTOR-ID

DE LIND 17

4841KC Prinsenbeek

 

Voor dat u uw product terugstuurt ontvangen wij graag een mail van u met uw ordernummer.

Uw bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het teruggestuurde product(en) en verzending daarvan. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.  

 

Terugbetaling

Wanneer u uw geretourneerde product is ontvangen wordt het nagekeken. Als het product aan de boven benoemde eisen voldoet zullen wij uw aankoop bedrag minus de verzendkosten binnen 14 dagen aan u terug betalen, minus 10% van het factuurbedrag. (verhandelingskosten)

 

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn te bereiken via:

Mail: wim@motor-id.nl

Telefoon: +31(0)765411888