Rijplezier, betrouwbaarheid en maximale beheersing van de onderhoudskosten behoren tot de belangrijkste criteria van het onderhouden van een Ducati. Met het transparant Ducati onderhoudsplan kunt u vooraf en in detail alle geplande onderhoudsinterventies van uw motor op elk moment of elke km interval weten. service en een duidelijke prijsstelling: u geeft om het rijden en Motor-id zorgt voor het onderhoud!

 

Ducati specialist

Onze gespecialiseerde Ducati werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en Ducati special tools, en is een lust om te mogen werken. En in welke werkomgeving is het nu beter om onze, door Ducati geschoolde, technici uw geliefde tweewieler te laten onderhouden en/of repareren?

In de periode van 1 november tot en met 31 januari halen wij jouw Ducati gratis op voor een onderhoudsbeurt binnen een straal van 30 km.( bij afstand groter dan 50 km in overleg).Wil je dat jouw Ducati straks weer helemaal klaar staat, spreek dan een onderhoudsbeurt af in de winter !
Voorkom in het voorjaar lange wachttijden en maak nu een afspraak. Ook voor de motorrijder die door rijdt in de winter is het belangrijk om de motorfiets goed te blijven controleren. weersinvloeden hebben geen invloed op uw motor tijdens het transport.

onderhoud ducati
Dutacti grote onderhoudsbeurt

 

Voordelen groot Ducati onderhoud

  • Uw Ducati komt goed onderhouden en gepoetst terug.
  • In het voorjaar kunt u gelijk rijden en heeft u geen last van de wachttijden.
  • Gratis Motor-id kentekenplaathouder (indien gewenst)
  • Gratis Motor-id sleutelhanger.

Dit alles is geldig van 1 november tot 1 maart bij groot onderhoud dan wel vergelijkbare werkzaamheden.

 

Orginele Ducati onderdelen

Een groot assortiment van Ducati’s, originele onderdelen, officiële accessoires, Ducati (motor)kleding en Ducati merchandise gaat u nergens anders vinden. Door een groot assortiment van originele Ducati onderdelen, zijn er bijna geen lange wachtijden. Dit heeft als voordeel dat uw Ducati onderhoud soepel verloopt. Motor-id is de ideale plek om de volledige Ducati beleving te ervaren.

Orinele Ducati onderdelen

WAT TE DOEN BIJ SCHADE

Je wilt er natuurlijk niet aan denken, een ongeluk of schuiver met je kostbare motorfiets. Maar als dat ongewild toch is gebeurd kun je voor professioneel schadeherstel bij Motor-id terecht. Motor-id zorgt ervoor dat je motor weer snel in de originele staat wordt hersteld. Door officiële Ducati partners kunnen we snel over nieuwe en originele Ducati onderdelen beschikken en je motor snel weer opknappen zodat je opnieuw de weg op kunt.

Neem bij schade contact op met je verzekeringsmaatschappij en meld de schade. Breng je motor vervolgens naar Motor-id of als de motor niet meer rijdbaar is, laat hem door de verzekering naar ons brengen.

Of bent u opzoek naar een nieuwe Ducati? bekijk de motor occasions!