Motor-id staat voor kwaliteit en precisie tot in de details. Dit kan een voertuiginspectie, onderhoud of herstel zijn, met ons service aanbod kun je vertrouwen op de ervaring van onze monteurs en de topkwaliteit van de originele onderdelen van BMW . Wij zorgen er altijd voor dat alles perfect loopt met je motorfiets, zodat de waarde en prestaties van je BMW vele jaren lang intact blijven en je rijplezier gegarandeerd nog vele jaren zal duren.

Dankzij hun intensieve en geavanceerde opleiding beschikken onze medewerkers over professionele expertise – in klassieke mechanica en in de omgang met elektronische diagnosetechnologie. Ze zijn zeer getrainde professionals die jouw BMW motorfiets tot in elk detail kennen. Onze expertise, rijervaring en passie maken het verschil bij Motor-id voor BMW Service.

 

BMW ONDERHOUD

Als er onderhoud aan je motorfiets gebeurt, dan wil je er zeker van zijn dat dit vakkundig gebeurt. Bij Motor-ID ben je gegarandeerd van vakkundig BMW motor onderhoud. Is je BMW motor toe aan een onderhoudsbeurt of een kleine beurt of grote beurt? Maak dan een afspraak door telefonisch contact op te nemen of gebruik het contactformulier.

Wij beschikken over professioneel gereedschap en diagnose apparatuur voor het onderhouden van je BMW motor. Vooral de moderne BMW motor is een complexe machine die zich niet zonder diagnose computer laat afstellen. Wij kunnen storingen van BMW motoren uitlezen en door jarenlange ervaring komen wij er meestal snel achter waar het probleem ligt. We hebben veel ervaring met het onderhouden en repareren van BMW motoren en kennen van de meeste BMW modellen de zwakke punten.

Onze werkplaats is uitgerust met veel gespecialiseerd gereedschap en de belangrijkste test- en uitleesapparatuur zodat ook elektrische storingen kunnen worden opgespoord en verholpen. Motor-id voert al het onderhoud uit van kleine onderhoudsbeurten tot volledige revisies. Wij proberen je BMW motor altijd binnen een mum van tijd weer klaar te hebben, zodat je snel weer op een veilige manier de weg op kan gaan.

 

Voordelen groot BMW onderhoud

  • Uw BMW komt goed onderhouden en gepoetst terug.
  • In het voorjaar kunt u gelijk rijden en heeft u geen last van de wachttijden.
  • Gratis Motor-id kentekenplaathouder (indien gewenst)
  • Gratis Motor-id sleutelhanger.

Dit alles is geldig van 1 november tot 1 maart bij groot onderhoud dan wel vergelijkbare werkzaamheden.

 

Originele BMW onderdelen

 

Door korte lijnen met de  officiële BMW Importeur zijn wij in staat deze voor u snel te bestellen en natuurlijk ook vakkundig te monteren. Tevens kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor diverse merken after market onderdelen en accessoires.

 

WAT TE DOEN BIJ SCHADE

Je wilt er natuurlijk niet aan denken, een ongeluk of schuiver met je kostbare motorfiets. Maar als dat ongewild toch is gebeurd kun je voor professioneel schadeherstel bij Motor-id terecht. Motor-id zorgt ervoor dat je motor weer snel in de originele staat wordt hersteld. Door officiële BMW partners kunnen we snel over nieuwe en originele BMW onderdelen beschikken en je motor snel weer opknappen zodat je opnieuw de weg op kunt.

Neem bij schade contact op met je verzekeringsmaatschappij en meld de schade. Breng je motor vervolgens naar Motor-id of als de motor niet meer rijd baar is, laat hem door de verzekering naar ons brengen.