Triumph onderhoud

De diensten van Motor-id helpen uw Triumph-motorfiets in topconditie te houden en natuurlijk willen wij dat u bij ons altijd de best mogelijke ervaring heeft. Motor-id staat bekend om zijn goede Triumph onderhoud. Wij werken met hoge serviceniveaus die u kunt verwachten op essentiële punten zoals motoronderhoud, expertise van de monteurs en klantenservice.  Zo kunt u er absoluut zeker van dat uw motor altijd de best mogelijke zorg krijgt en u altijd de best mogelijke service.

Triumph onderhoudsplan

Met het Transparant Onderhoudsplan kunt u vooraf en in detail alle geplande onderhoudsinterventies van uw motor op elk moment of elke km interval weten. service en een duidelijke prijsstelling: u geeft om het rijden en Motor-id zorgt voor het Triumph onderhoud!

Motor-id werkt met orginele Triumph onderdelen, de meeste onderdelen hebben we zelfs op voorraad. Door het groot assortiment aan onderdelen verloopt het Triumph onderhoud soepel en snel.

Triumph onderhoud specialist
Triumph gereedschap

 

Triumph Specialist

Onze gespecialiseerde Triumph werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en Triumph special tools, Triumph diagnose apparatuur en Triumph software, en is een lust om te mogen werken. En in welke werkomgeving is het nu beter om onze Triumph gespecialiseerde technici uw geliefde tweewieler te laten onderhouden en/of repareren?

Voordelen groot Triumph onderhoud

  • Uw Triumph komt goed onderhouden en gepoetst terug.
  • In het voorjaar kunt u gelijk rijden en heeft u geen last van de wachttijden.
  • Gratis Motor-id kentekenplaathouder (indien gewenst).
  • 20% korting op alle Motul-vloeistoffen die we tijdens de beurt gebruiken.
  • Bij een set nieuwe banden worden beide banden gratis gevuld met Ride-on.
  • Gratis Motor-id memory-stick.
  • Gratis Motor-id sleutelhanger.

Dit alles is geldig tot maart bij groot onderhoud dan wel vergelijkbare werkzaamheden.

Triumph Motor-id

WAT TE DOEN BIJ SCHADE

Je wilt er natuurlijk niet aan denken, een ongeluk of schuiver met je kostbare motorfiets. Maar als dat ongewild toch is gebeurd kun je voor professioneel schadeherstel bij Motor-id terecht. Motor-id zorgt ervoor dat je motor weer snel in de originele staat wordt hersteld. Door officiële Triumph partners kunnen we snel over nieuwe en originele Triumph onderdelen beschikken en je motor snel weer opknappen zodat je opnieuw de weg op kunt.

Neem bij schade contact op met je verzekeringsmaatschappij en meld de schade. Breng je motor vervolgens naar Motor-id of als de motor niet meer rijdbaar is, laat hem door de verzekering naar ons brengen.

Of bent u opzoek naar een nieuwe Triumph? bekijk de motor occasions!

Login

Lost your password?